fredag 5 juli 2019

2016-03-22 Nyhetsbrevet

Det har varit årsmöte och styrelsemöte och här kommer en liten sammanfattning av vad som händer med utvecklingen av sidan och med föreningen!

Avtackning av Emanuel!

Först och främst vill vi tacka Emanuel för sin tid med oss i styrelsen. Han har varit med från start och jobbat hårt med oss för att bygga upp föreningen och hemsidan. Och nu lämnar han styrelsen. Tack så mycket för ditt hårda arbete för oss! Du har varit en stor tillgång och alltid kommit med entusiasm till vårt arbete ihop. 

 

Ny styrelse

På årsmötet valdes en ny styrelse för Simultima. 
Ordföranden – Emmelie Bengtsson
Sekreterare – Elenor Iselöv Wiklund
Kassör – Tobias Svensson
Ledamot – Nina Joelsson
Ledamot – Miranda Brandin 

 

Borttagande av spelvärldarna Caeli-Mech, Tabula Rasa och Kvadrant 14

Efter att vi fick in en motion beslutade årsmötet med majoritetsröstning att bifalla motionärens förslag om att ta bort spelvärldarna Caeli-Mech, Kvadrant 14 samt Tabula Rasa utan dröjsmål.
Del av Motivering från Motionen:
  1. Dessa tre chattvärldar har stått tomma och oanvända sedan de skapades.
  2. De har inte fått igång spel och det ser oerhört dåligt ut för besökare att det finns delar av sidan som så uppenbart inte fungerar och är aktiva.
  3. Tillräckligt lång tid har gått för att det är dags att inse att dessa världar inte fungerat så som vi önskat.

Årsmötet jämkar i frågan om tio chattrum per spelvärld och kommer fram till och beslutar med majoritetsröstning att införa ytterligare två chattrum, ett fast och ett rörligt, till varje spelvärld, med avsikt att lägga större engagemang i att ta fram en funktion för spelarnamngivna chattrum.

 

Inlett arbete med Vilda Western-världen. 

Styrelsen har inlett arbetet med den av spelarna utvalda vilda western världen, och Nina och Tobias är ansvariga för framtagandet av den nya världen. 



Arbetsgrupper

Vi har tagit fram ett förslag om arbetsgrupper. Av dessa finns det några som är klara och arbetet kan påbörjas, medan andra fortfarande behöver fyllas på. I en arbetsgrupp kan spelare och engagerade föreningsmedlemmar vara med och bidra till arbetet. Passande personer uppsökes av styrelsen. 

Separata Offchattrum

Ett önskemål om att ha separata off-chattrim lades fram på dagens styrelsemöte. Motiveringen var att det skulle kunna underlätta för spelare i den aktuella världen att visa sitt intresse för spel i den världen, och därför synliggöra sig själva för varandra i en offchatt. Och att det skulle kunna skapa mer sammanhållning inom spelvärldarnas spelare med separata chattrum.
Samtidigt tycker vi om att vi har vår gemensamma off också.

Vi kom fram till i styrelsen att vi vill ha båda. Vi testar. Separata off-chattrum för spelvärldarna läggs till. Men den allmänna offen behålls också.

Hemsidan och chattens utveckling

En ny design och fler uppdateringar av chatten är på gång. En ny arbetsgrupp för ändamålet har utsetts. 

~ Simultimas Styrelse 2016-03-22

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nyhetsbrevet

En glad sommar och god fortsättning till er kära Simuler! Här återuppstår bloggen och ett nyhetsbrev till er gällande alla nya och relativ...