måndag 29 juli 2019

Nyhetsbrevet

En glad sommar och god fortsättning till er kära Simuler!

Här återuppstår bloggen och ett nyhetsbrev till er gällande alla nya och relativt nya händelser och förändringar.

Ny-gamla bloggen

Gamla inlägg har förts över till den nya bloggen, som kommer ligga under Simultimas egna Google-konto. Ha i åtanke att alla inlägg fick föras över manuellt, en och en. Datumet för sagda original-inlägg finns i rubriken, plus också etiketter för varje årtal. Inga bilder då det skulle ta för lång tid då text prioriteras.
Att skapa inlägg för nyheter och smaskiga rykten av alla de slag går till som vanligt, kontakta styrelsen på våran mail; simultima@gmail.com med önskvärd rubrik, text och bild (tänk på copyrighten) så kommer vi lägga ut det så snart som möjligt!

Nova Aeris tas bort

Under en omröstning på Facebook gällande ny chattvärld så fick alternativet att ta bort Nova Aeris och ej lägga till något nytt flest röster. Chattvärldar har kommit och gått under åren och all information för Nova Aeris har sparats tillsammans med dem. Om intresset finns att starta upp den igen eller lägga till en ny så finns det alltid möjlighet till det.

Omröstning av fasta chattrum och minskning i antal

Det har beslutats att genomföra en omröstning för chattvärldars fasta rum. De berörda världarna Ravennas och Skymningslands fasta chattrum minskas ned till 3, stjärnrummen till 2 (separat omröstning som vanligt) och nybörjarrummen förblir detsamma. Totala antalet blir 6 och därigenom lämnas Högandals antal som det är nu, om intresse finns att rösta om Högandals fasta rum så hör gärna av er.
Ravenna och Skymningslands fasta chattrum har varit detsamma rätt länge, såklart kan samma rum (dock färre) röstas fram oavsett och om två rum får samma antal röster så röstas båda fram (max 4 fasta rum). Är en tanke för förändring och nytändning inför spelhösten!
Förslag och sen omröstningar kommer att ske framöver på berörd chattvärlds Facebook-grupp.

Projektledare?

Finns det intresse från medlemmar att skapa ett projekt inom Simultima finns det möjlighet att så göra! Vare sig det gäller en chattvärld, stort och smått. Eller engagemang i marknadsföring och reklam, t.ex till olika konvent.
Hör av dig till Styrelsen med din idé så kommer vi överens om ramarna.

Nya Simultima

En ny hemsida och kodning är ingen liten sak, men det arbetas på och vi ser fram emot att komma med fler nyheter gällande detta framöver!

Varför bli medlem?

Till sist vill vi gärna uppmuntra er spelare att bli medlem i föreningen Simultima! Inte bara så får ni komma med eran röst på våra årsmöten och ha beslutandekraft över hur styrelsen ska se ut, ifall ni också vill bli en del av styrelsen och vad som komma skall för Simultima framöver. Utan Sverok har också en hel del förmåner för medlemmar, bland annat rabatt genom SJ och exempelvis från i sommar delade ut gratisbiljetter till konvent.
Inte minst så kan ni stödja för en stabil grund att stå på gällande årliga avgifter för sidans drift och framtida arbete.

~ Simultimas Styrelse 2019-07-29

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nyhetsbrevet

En glad sommar och god fortsättning till er kära Simuler! Här återuppstår bloggen och ett nyhetsbrev till er gällande alla nya och relativ...